Suurenda oma toitlustusettevõtte kasumit läbi efektiivse kulude juhtimise.

 

Kulude-juhtimine-toitlustusettevõttes-uudiskirja-päis1

Suurenda oma toitlustusettevõtte kasumit läbi efektiivse kulude juhtimise.

Kulude juhtimine aitab sul suurendada lisandväärtust kliendile ja kasvatada kasumit, kasutades efektiivsemalt ressursse ja hoides kulutused võimalikult madalad.

Kulude juhtimine toitlustusettevõttes

12.09 –21.09.2017

Koolitus on mõeldud toitlustusettevõtte töötajatele, kes soovivad omandada teadmisi kulude juhtimisest.

Koolitusel tegeleme järgmiste teemadega

  • Toitlustusettevõtte kulude jaotus, kulude efektiivsuse suhtenumbrid, mõjutegurid
  • Kulude juhtimise põhimõtted
  • Erisoodustuse tekke alused
  • Kulude erinevused eri tüüpi ettevõttes (iseseisev põhitegevusega toitlustusettevõte/ põhitegevust toetav toitlustusettevõte nagu hotellid, haiglad, koolid, lasteaiad, konverentsikeskused jmt)
  • Eelarvestamise põhimõtted, otsuste mõju ettevõtte finantsseisule läbi praktilise harjutuse
  • Kaubakulu juhtimine: ostutegevus, laoarvestuse põhimõtted, ladustamine ja selle mõju kaubakulule
  • Inventuurid, kaupade liikumise korraldus, retseptiga ja retseptita kaubakulu juhtimine, soodustuste korraldus ja mõju kaubakulule

Vaata ka teisi toidukooli koolitusi!

Toiduhügieeni koolitus 19.09.2017
Kodukokkajate koolitussari. Soolased ja magusad ampsud peolauale II osa 20.09.2017
Küpsetamiskoolitus. Tordid I osa 04.11.2017
Kokkame ja küpsetame koos lastega. Üllatustort isadepäevaks 11.11.2017
Küpsetamiskoolitus. Tordid II osa 18.11.2017
Kodukokkajate koolitussari. Teeme tutvust Lähis- Ida köögiga 22.11.2017
UUS! Küpsetamiskoolitus. Kaunistused šokolaadist ja glasuurist 02.12.2017
Kodukokkajate koolitussari. Sushi 06.12.2017
Fruktodisain – JÕULUERI 08.12.2017

Kõik meie koolitused>>

 

Avaldatud: 22.08.2017