Toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele

 

Toiduhügieeni-koolitus2

Hügieeninõuete järgimine toiduainete käitlemisel aitab vältida toidu kvaliteedi halvenemist ja riknenud toidust tekkinud haigestumisi.

Toiduhügieeni koolitus on ette nähtud toidukäitlejatele Toiduseadusega ning Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusega nr. 852/2004 (29.04.2004) toiduainete hügieeni kohta.

Toiduhügieeni koolitus

19.09.2017

Koolitus on Sulle, kui töötad toitlustus-, toidutööstus-, kaubandus- või mõnes muus toitu käitlevas ettevõttes; töötad haridusasutuses; alustad tegevust toidukäitlejana.

Koolitusel tegeleme järgmiste teemadega

  • Toiduhügieeni põhimõtted
  • Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
  • Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  • Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
  • Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
  • Puhastamine ja desinfitseerimine
  • Kahjuritõrje
  • Toidukäitleja isiklik hügieen
  • HACCP põhimõtted
  • Toitu käsitlevad õigusaktid
  • Toidukäitleja kohustused, vastutus

Vaata ka teisi toidukooli koolitusi!

UUS! Kulude juhtimine toitlustusettevõttes 12.09 –21.09.2017
Kodukokkajate koolitussari. Soolased ja magusad ampsud peolauale II osa 20.09.2017
Küpsetamiskoolitus. Tordid I osa 04.11.2017
Kokkame ja küpsetame koos lastega. Üllatustort isadepäevaks 11.11.2017
Küpsetamiskoolitus. Tordid II osa 18.11.2017
Kodukokkajate koolitussari. Teeme tutvust Lähis- Ida köögiga 22.11.2017
UUS! Küpsetamiskoolitus. Kaunistused šokolaadist ja glasuurist 02.12.2017
Kodukokkajate koolitussari. Sushi 06.12.2017
Fruktodisain – JÕULUERI 08.12.2017

Kõik meie koolitused>>

 

Avaldatud: 24.08.2017