Kuidas muuta pühade aeg eriliseks?

Tee endale ja oma lähedastele kingitus ning tule meiega kokkama!

Korraldame detsembrikuus mitmeid jõuluteemalisi toidukoolitusi, mis annavad kasulike teadmisi, et saabuv pühade aeg eriliseks muuta. Õpime tegema vingeid piparkooke, vägevat jõulupraadi, maagilist Croquembouche-i ja palju muud.

P1010498.1510920717

Piparkoogi meistriklass

09.12.2017

Koolitusel valmistame isetehtud siirupiga piparkoogitaina. Vormime ja küpsetame piparkoogitainast jõulukuuli ja pitsilisi piparkooke ning kaunistame need pritsimistehnikat kasutades.


beefwellington_2647597b (1)

Kodukokkajate koolitussari. Jõulupraed

13.12.2017

Koolitusel valmistame kanarulli juustuga, hakkwellingtoni, kanarulli majoneesi küüslaugu täidisega bearnese kastmega ja pähkli-peekonipärga. Samuti saad teada, kuidas väljapakutud jõulupraade valmistada nii, et need oleks võimalikult maitsvad ja pidulikud.


MG_7360-660x330.1510919233

Kokkame ja küpsetame koos lastega. Päkapiku pulgakoogid

16.12.2017

Koolitusel saad teada, milliseid toiduaineid pulgakookide valmistamiseks vaja läheb. Valmistame piparkoogimaitselist keeksi ja meisterdame sellest jõuluteemalisi pulgakooke.


opzat-1027902_1920.1510918727

Kodukokkajate koolitussari. Jõulucroquembouche

21.12.2017

Koolitusel valmistame keedutainast, karamellikreemi ja šokolaadikreemi. Karamelli abil laome tuuletaskud torniks, meisterdame martsipanist kauneid jõulutähti ja kaunistame Croquembouche-i.

Croquembouche (crockenbush) on tuuletaskutest koosnev torn, mis on kokku liidetud karamelliga ning kaunistatud martsipanist ja šokolaadist kaunistustega


Vaata ka teisi toidukooli koolitusi!

Fruktodisain – JÕULUERI 08.12.2017
Küpsetamiskoolitus. Leib ja rukkijahust küpsetised 13.01.2018
Kodukokkajate koolitussari. Sefiiritort 27.01.2018
UUS! Kodukokkajate koolitussari. Soolaste ja magusate täidistega krepid 31.01.2018
UUS! Küpsetamiskoolitus. Gluteeni- ja laktoosivabad küpsetised 03.02.2018
UUS! Kodukokkajate koolitussari.Võileivatordid 21.02.2018
UUS! Küpsetamiskoolitus. Saiad ja sepikud 03.03.2018
Kodukokkajate koolitussari. Sushi 07.03.2018

Kõik meie koolitused

 

Avaldatud: 21.11.2017