Kuidas edukalt toitlustamist juhtida ja korraldada? Tule koolitusele!

Toidukool4

Kas soovid luua sellise kohviku või restorani kuhu kõik tahavad tulla?
Mida on vaja selleks, et su töötajad oleksid õnnelikud ning lauad kliente täis?
Mõtiskled, kuidas selle kõige juures ka kasumit teenida?
See koolitus võib olla sinu jaoks just õige valik.

Kuidas edukalt toitlustamist juhtida ja korraldada?
16.02 –17.04.2018

Koolitus on mõeldud sulle kui:
– tahad edukalt toitlustamist juhtida, korraldada ja turundada
– soovid osata paremini kulusid juhtida
– pead oluliseks tulemuslikku suhtlust oma töötajate ning klientidega
– unistad oma toitlustusettevõtte loomisest

Koolitusel tegeleme järgmiste teemadega:

– kuidas kohvikut või restorani edukalt juhtida ja tööd efektiivselt korraldada
– milline võiks olla toitlustusettevõtte missioon ja visioon ning hinnapoliitika
– kuidas hästi korraldada tööd köögis ja teenindussaalis
– kuidas menüüsid ja pakkumisi koostada ning hindu kujundada
– kuidas koostada toitlustusettevõtte eelarvet
– kuidas juhtida kulusid ning mis on kulude mõjutegurid toitlustuses
– kuidas planeerida ja juhtida kaubakulusid
– milline võiks olla inventuuride läbiviimine ja sisekontrolli korraldus
– kuidas soodustusi planeerida ja selle mõju kaubakulule
– mis on turunduse komponendid ja kuidas arendada oma toodet või teenust
– kuidas leida sobivad turunduskanalid ja need sotsiaalmeedias enda kasuks tööle panna
– kuidas luua sisuturunduse strateegia, kuidas kasutada visuaalset keelt, hashtagimist, abistavaid äppe, fotokeelt jmt.
– kuidas liita toitlustusmeeskond ühtseks tiimiks
– kuidas tulemuslikult kasutada konfliktide ennetamisel töötajate motiveerimist, selget eneseväljendust ja teisi suhtlemisoskusega seotud tehnikaid

Koolitajad: Ritta Roosaar, Ene Raid, Kaire Mets

Juhime tähelepanu!

Koolitus koosneb erinevatest teemamoodulitest:

Toitlustusettevõtte juhtimise ja töökorralduse alused: 16. ja 17. veebruar
Tulemuslik suhtlemine toitlustusmeeskonnas: 21. veebruar
Menüü koostamise ja hinnakujunduse alused: 02 ja 03. märts
Tootearendus ja turundamine toitlustuses: 19. ja 30. märts
Kulude juhtimine: 06. ja 07. aprill

Lisaks tervikkoolitusele võib valida ka üksikuid, just sulle sobivaid teemamooduleid.

Koolitus on tasuline!

Vaata ka teisi toidukooli koolitusi:

UUS! Kodukokkajate koolitussari. Soolaste ja magusate täidistega krepid 31.01.2018
UUS! Küpsetamiskoolitus. Gluteeni- ja piimavabad küpsetised 03.02.2018
Toiduhügieeni koolitus 06.02.2018
Küpsetamiskoolitus. Kaunistused šokolaadist ja glasuurist 08.02.2018
Kokkame ja küpsetame koos lastega. Maiustame, aga tervislikumalt! 10.02.2018
Tasuta! RKT Ettevalmistus 4. taseme koka kutseeksamiks. 10.02–28.04.2018

 

Avaldatud: 16.01.2018