Majutus ja toitlustus

Toiduained, toit ja toitumine on inimkonna elu läbivad teemad. Selle ala inimesed sobivad väga mitmetele ametikohtadele alates teenindajast, kelnerist ja baarmanist kuni pagari, kondiitri, abikoka ja kokani.

Toiduvalmistamine on maagia, mis toidab nii emotsionaalselt kui füüsiliselt.
Koostöös Töötukassaga pakume 640-tunnist koka koolitust. Selle kursuse käigus saavad õppijad võrdselt nii teadmisi kui ka praktilise köögis töötamise kogemuse. Kursus sisaldab toiduhügieeni koolitust.

Lisaks sellele valmistame töötavaid kokki ja kelnereid ette kutseeksamiks.
Loetelu koolitustest:
– Menüü koostamine ja kalkulatsioon
– Koka ettevalmistus kutseeksamiks
– Kondiiter I,II ettevalmistus kutseeksamiks
– Kelneri ettevalmistus kutseeksamiks

Täiskasvanute koolituse osakonna kaudu on võimalik täiendada ennast nii lihatehnoloogia kui ka pagar-kondiitritoodete tehnoloogia alastel koolitustel.
Loetelu koolitustest:
– Koka koolitus
– Abikoka koolitus
– Koka täienduskoolitus
– Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia kokale
– Oskuslik liha tükeldamine ja lihakulinaaria kokale
– Vorstitoodete tehnoloogia

Pakume täienduskoolitusi pagaritele ja kondiitritele.
Loetelu koolitustest:
– Šokolaadikoolitus
– Dekoorikoolitus
– Kuninglik glasuur (Royal Icing)
– Klassikalise tordi koolitus
– Tootearendus kondiitritehnoloogias

Kelnerid ja teenindajad on saanud ennast täiendada järgnevatel koolitustel:
– Suhtlemine ja kliendikeskne teenindamine majutus- ja toitlustusettevõttes
– Toitlustusteenindaja koolitus
– Kokteilikoolitus
– Majutusasutuse administraatori täienduskoolius

Populaarne on sari kodukokkajatele. See koosneb erinevatest teemaõhtutest, mille kestel on kõigil huvilistel võimalus väikeses seltskonnas, professionaalse koka näpunäidete ja iseenda maitsekogemuste varal areneda ja täiustuda. Ennetage oma igapäevast probleemi „Mida me siis täna süüa teeme?”!

Lisainfo koolitusjuht Marju Hõbejärv-Särgilt: marju.hobejarv@khk.ee või tel 7 361 835.